Sheep bullet ISC voor ooien (20 stuks). Prijs per stuk.

€ 3,87
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Bolus voor schapen met een werkingsduur van 6 maanden. Zorgt voor een optimale vruchtbaarheid en gezonde lammeren. Sheep Bullet ISC is onderzocht en bewezen. Bevat een combinatie van: jodium, cobalt, selenium, calcium, natrium, fosfor en magnesium.

De mineraalvoeder (Dieetvoeder) voor schapen!

Voordelen
• Lange werkingsduur van 6 maanden.
• Arbeid- en tijdbesparend.
• Gegarandeerde, gecontroleerde gift per dag.
• Zorgt voor een optimale vruchtbaarheid.
• Ook geschikt voor kopergevoelige schapen.
• Meer lammeren per ooi.
• Zorgt voor een hoger geboorte gewicht!

Super prijsgunstig.

De oplossing voor iedere schapenhouder! (Onderzocht en bewezen!)

Sheep Bullet ISC is het onderwerp geweest van een gedetailleerde R & D-programma zowel op Glascow Veterinaire School en in Nieuw-Zeeland. Een variant van deze bolus technologie is met succes gelanceerd in Nieuw Zeeland. Proeven bij schapen bevestigden een uitstekende langdurige afgifte profiel, die ervoor zorgen dat het jodium, selenium en kobalt niveaus gegarandeerd worden gedurende de gehele actieve leven van de bolus. De werking van de bolus zorgt voor een hogere percentage geboren lammeren per ooi. Er hoeft geen aanvullende maatregelen worden getroffen aangaande de cobalt, selenium en jodium behoefte omdat de Sheep Bullet ISC deze behoefte volledig dekt.

Onderzoeksresultaten:
Veldonderzoek hebben bevestigd dat het percentage geboren lammeren per ooi toe neemt bij het gebruik van de Sheep Bullet ISC. Vergelijkend onderzoek toonde aan dat de Sheep Bullet ISC een veel betere opname kent van cobalt, jodium en selenium in vergelijk met de bestaande drench middelen.

Gebruik Sheep Bullet ISC want een optimale weerstand is de sleutel tot sucesvolle vruchtbaarheid.

Voederadvies:
1 bolus per schaap (vanaf 40 kg lichaamsgewicht).

Werkingsduur: 6 maand

Inhoud: 20 bolussen