Flexinet Wolvennet blauw 120cm 50m

€ 144,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Gallagher Wolvennet, blauw 120/2W17/B-50m.


Dit type wolvennet is een evolutie ten opzichte van het bekende oranje net, de blauwe kleur van de draden is namelijk beter te zien door wolven en schrikt meer af. Het net heeft als optie om een blauw lint bovenin de palen, over de lengte van het net te bevestigen wat door de wind een beetje beweegt en nog meer afschrikt.


Bescherm uw dieren tegen wolven met dit compacte wolvennet van 50 meter. Door de samenstelling en de verschillende paallengtes is dit net licht en eenvoudig hanteerbaar. Het net is voorzien van 2 versterkte begin en eindpalen en voorzien van palen 120cm.


Alle palen zijn voorzien van topisolatoren 25mm voor het eventueel plaatsen van een extra draad of tape. Met extra staal versterkte onderste draad, om knagen en doorbijten te voorkomen. Het net blijft strakker staan op oneffen terrein door de kunststof versterking van de verticale draden. De netten zijn eenvoudig met elkaar te verbinden.


Een kit met reserveonderdelen wordt meegeleverd. Inhoud van de kit met reserveonderdelen: 4m niet-geleidende draad blauw 3m geleidende draad bleu 2x topisolator 25mm 2x topisolator klein 2x startclip


Optioneel : Het net heeft als optie om een blauw lint bovenin de palen, over de lengte van het net te bevestigen wat door de wind een beetje beweegt en nog meer afschrikt Het net is over de gehele lengte 120 cm hoog en eventueel te verstevigen met extra kunststof palen.